Tule talkoolaiseksi somistamaan hesperian puistoa!

Tervetuloa Helsingin iloisimpaan talkooporukkaan! Talkoolaisena olet mukana luomassa iloa lapsille sekä aikuisille, tutustut uusiin ihmisiin, koet ainutlaatuisen yhteisöllisyyden elämyksen ja saat samalla arvokasta kokemusta. 

Talkoolaiset toimivat somistus-, rakennus- ja purkutehtävissä. Talkoolaisuus Midsummer Madness -tapahtumassa on palkatonta ja vastikkeetonta. 

Tarjoamme sinulle maistuvan lounaan ja juotavaa talkoopäivinä, sekä työtodistuksen pyydettäessä. Tarjoamme mahdollisuuden luoda uudenlaista yhteisöllistä Töölönlahtea yhdessä paikallisten asukkaiden kanssa, sekä rentoa tekemistä ja iloista yhdessäoloa Helsingin kauneimmalla paikalla!

 

ILMOITTAUDU TALKOOLAISEKSI:

Talkoolaiseksi haetaan täyttämällä Midsummer Madness -talkoolaishakulomake. 

Lähetä lomake meille 14.6.2021 mennessä! Otamme kaikkiin hakijoihin yhteyttä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään hakuajan päätteeksi.

SITOUTUMINEN

Talkoolaiset ovat Midsummer Madness -tapahtumalle ensiarvoisen tärkeitä, sillä vain yhdessä voimme rakentaa uusia juhannusperinteitä Töölönlahden luonnonkauniisiin maisemiin. Siksi toivommekin, että kaikki talkoolaiseksi hakeutuvat myös sitoutuisivat heille annettuihin talkootehtäviin. Mikäli olet jostain syystä estynyt osallistumaan talkoisiin, ilmoitathan meille asiasta osoitteeseen jeroen@midsummermadness.fi 

Copyright 2023 © Midsummer Madness ry & Moomin Characters™
Oikeudet muutoksiin pidätetään.