Anmäl dig som frivillig och pryd Hesperiaparken med oss!

Välkommen till Helsingfors gladaste talkogrupp! Som frivillig är du med och skapar glädje åt såväl barn som vuxna, du får lära dig känna nya människor, du får ta del av en unik samhörighetskänsla och samtidigt får du också värdefull erfarenhet.

Våra frivilliga arbetar med att pryda, bygga och slutligen riva. Att jobba som frivillig för Midsummer Madness-evenemanget är oavlönat och utan motprestation.

Vi erbjuder en varm måltid och dryck under talkodagen samt ett arbetsintyg om det efterfrågas. Vi erbjuder en möjlighet att skapa en ny typ av gemenskap kring Tölöviken tillsammans med lokalbor, samt sysslor i en avslappnad miljö med trevlig samvaro på Helsingfors skönaste plats!

 

ANMÄL DIG SOM FRIVILLIG:

För att anmäla dig som frivillig behöver du fylla i ansökningsblanketten för Midsummer Madness-frivilliga.

Skicka in blanketten senast den 14.6.2021! Vi tar kontakt med alla sökande så fort som möjligt, dock senast när ansökningstiden går ut.

Engagemang

Våra frivilliga är otroligt viktiga för Midsummer Madness-evenemanget då det endast är tillsammans som vi kan bygga nya midsommartraditioner vid Tölövikens natursköna områden. Därför önskar vi också att alla som söker sig till frivilliga också binder sig till de tilldelade uppgifterna. Var vänlig och anmäl till jeroen@midsummermadness.fi om du för någon orsak är förhindrad från att delta i frivilligarbetet.
Copyright 2023 © Midsummer Madness ry & Moomin Characters™
Oikeudet muutoksiin pidätetään.