MIKÄ MIDSUMMER MADNESS?

Midsummer Madness on somistuskokeilu Helsingin Töölönlahden äärellä. Juhannusaatosta alkaen Hesperian puisto on leikkisä ja rentouttava kuin Muumilaakso! Tervetuloa leikkimään, lukemaan, rentoutumaan ja näkemään Töölönlahti uusin silmin. 

Puistoalueen somistus on suunniteltu yhdessä lähialueen asukkaiden kanssa. Tule ihastelemaan elävän puun ympärille rakennettu puukirjasto! Tarjolla rauhallinen ja tunnelmallinen lukuympäristö puiden katveessa lukuteltassa loikoillen tai piknik-viltillä rentoutuen. Lasten leikkialuetta tehdään entistä leikkisämmäksi ja puistossa on esillä Muumi-teemainen näyttely nimeltä A:sta Ö:hön muumien matkassa!

Juhannusaattona Midsummer Madness järjestää yhdessä Kesäkonsertteja Musiikkitalossa -sarjan kanssa neljä ilmaiskonserttia Musiikkitalon terassilla. Konserteissa saadaan nauttia Sibelius-Akatemian muusikoiden live-musiikista, klo 14 MustiTrio, klo 15 Manca Dornik, harmonikka & Livia Schweitzer, huilu, klo 16 Solisee ja klo 17 Antti Saari.

Juhannuspäivänä julkaistaan video jossa nähdään osa pitkään suunnitellusta kuoroesityksestämme. Näitä uusvanhoja juhannuslauluja ovat säveltäneet Zane Uitto ja Heikki Laitinen.

Päivitetyt terveysturvallisuusohjeet ovat löydettävissä nettisivuilta kesäkuun aikana.

Alun perin suunnitteilla oli kaikille avoin tapahtuma, joka yhdistäisi juhannusperinteet ja Tove Janssonin muumitarinat, suomalaisen kulttuurin kaksi kulmakiveä. Koronarajoitusten vuoksi jouduttiin toista kertaa perumaan tapahtumaa, valitettavasti. Olkoon tämä vuosi pieni maistiainen ja annetaan Muumilaakson tenho täyttää Hesperian puistoa!

arvomme

Midsummer Madness, sen ohjelma ja kaikki toimintomme rakentuvat yhteisöllisyyden, luonnon kunnioittamisen sekä luovan idealismin arvojen ympärille. Arvomme juontavat juurensa Muumien elämänfilosofiasta, Tove Janssonin elämäntyöstä sekä suomalaisesta kulttuurista.

Järjestämisestä vastaa yhdistys nimeltä Midsummer Madness ry. Yhdistyksen tavoitteena on yhteisöllisempi Töölönlahti.

Copyright 2021 © Midsummer Madness ry & Moomin Characters™
Oikeudet muutoksiin pidätetään.