Vaarallinen juhannus -tarina tulee Helsinkiin

Tove Janssonin klassikossa Vaarallinen juhannus kelluva teatteri pelastaa kauhistuttavan tulvan keskelle jumiin jääneen muumiperheen. Kuin tyhjästä ilmestenyt teatteri vie muumit mukanaan unohtumattomaan seikkailuun.

Myös juhannuksen aikana Helsingissä voi tuntea olevansa hieman jumissa. Mitä tehdä? Minne mennä? Ei hätää: juhannuksena 2020 samainen kelluva teatteri ilmestyy Töölönlahdelle, aivan Helsingin sydämeen ja vastaa kaikkiin näihin kysymyksiin. 

Midsummer Madness -festivaali muuttaa kaupunkijuhannuksen muumiseikkailuksi, johon paikalliset sekä kansainväliset vierailijat voivat uppoutua pitkänä, valoisana juhannusaaton yönä. Festivaali yhdistää kaksi suomalaisen kulttuurin kulmakiveä: rakastetut Muumilaakson tarinat ja juhannusperinteemme.

Töölönlahti täyttyy Muumilaakson taialla

Voisiko juhannusfestivaalille olla parempaa paikkaa? Vehreiden puiden ympäröivä kimalteleva lahti puuhuviloineen on ainutlaatuinen suomalainen maisema. Töölönlahti on myös helposti saavutettavissa, saavuit sitten lentäen, laivalla tai junalla – Suomesta tai ulkomailta. Haluamme juhlia juhannusta yhdessä, paikassa joka on kaikille helposti saavutettavissa.

Festivaali­ohjelma

Aattoiltapäivästä aina juhannusaaton yöttömään yöhön, 19.–20.6.2020, saat nähdä ja kokea miten Muumilaakson tarina, suomalainen kulttuuri ja juhannusperinteet kietoutuvat yhteen. Aattoiltapäivän ohjelma on täynnä nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Aattoillan ohjelma on vain aikuisille  Muumipapan seikkailujen hengessä.

Midsummer Madnessissa nautitaan musiikista ja taiteesta kaikkialta Euroopasta. Festivaalin päänäyttämö on tietysti Töölönlahden kelluva esiintymislava. Töölönlahden rannalla Hesperian puistossa aktiviteetit, työpajat ja installaatiot kutsuvat syventymään suomalaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan. Puisto on omistettu taianomaisille löytöretkille, kuten Muumilaaksokin.

Arvomme

Midsummer Madness, sen ohjelma ja kaikki toimintomme rakentuvat löytämisen, yhteisöllisyyden, luonnon kunnioittamisen sekä luovan idealismin arvojen ympärille. Arvomme juontavat juurensa muumien elämänfilosofiasta, Tove Janssonin elämäntyöstä sekä suomalaisesta kulttuurista.

Copyright 2021 © Midsummer Madness ry & Moomin Characters™
Oikeudet muutoksiin pidätetään.