MIKÄ MIDSUMMER MADNESS?

Mitä tehdä juhannusaattona Helsingissä? Minne mennä?

Midsummer Madness on ilmainen tapahtuma, joka yhdistää juhannusperinteet ja Tove Janssonin muumitarinat, suomalaisen kulttuurin kaksi kulmakiveä. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

MUUMILAAKSON TENHO TÄYTTÄÄ TÖÖLÖNLAHDEN

Onko Helsingissä parempaa paikkaa viettää juhannusaattoa koko perheen voimin? Juhlitaan yhdessä turvallisesti, ympäristöä kunnioittaen. Ilonpito ja vastuullisuus kulkevat käsi kädessä.

Puistoalueen somistus on suunniteltu yhdessä lähialueen asukkaiden kanssa. Myös kymmenen päivää tapahtuman jälkeen Hesperian puisto on leikkisä ja rentouttava kuin muumilaakso! Tervetuloa leikkimään, lukemaan, rentoutumaan ja näkemään Töölönlahti uusin silmin.

­ohjelma

Tapahtumassa nähdään koronaturvallinen pääesitys, jossa esiintyvät tanssija Reijo Kela sekä Töölönlahden rannoilla laulava vapaaehtoisten kuoro. Lahdella palaa kelluva juhannuskokko. Tästä kaikesta muodostuu uudenlainen juhannusperinne, joka muuttuu ja uudistuu joka vuosi.

Iltapäivällä ja illalla on pienempiä esityksiä sekä luovia työpajoja pienille ja suurille. Ohjelma riippuu koronarajoituksista ja vahvistuu myöhemmin. Pidetään peukkuja!

Päivitetyt terveysturvallisuusohjeet ovat löydettävissä nettisivuilta kesäkuun aikana.

Arvomme

Midsummer Madness, sen ohjelma ja kaikki toimintomme rakentuvat yhteisöllisyyden, luonnon kunnioittamisen sekä luovan idealismin arvojen ympärille. Arvomme juontavat juurensa muumien elämänfilosofiasta, Tove Janssonin elämäntyöstä sekä suomalaisesta kulttuurista.

Tapahtuman järjestämisestä vastaa tätä varten perustettu yhdistys Midsummer Madness ry. Yhdistyksen tavoitteena on yhteisöllisempi Töölönlahti.

Copyright 2023 © Midsummer Madness ry & Moomin Characters™
Oikeudet muutoksiin pidätetään.